سوراخ کردن ناف
پیرسینگ جهت سوراخ کردن نواحی گوناگون بدن می باشد که با استفاده از اشیا تزئینی، می توان زیبایی خاصی را برای این نواحی فراهم نمود. در حال حاضر در بیشتر کشورهای دنیا،پیرسینگ انجام می شود، در زمان گذشته فقط گوش ها را جهت استفاده از گوشواره سوارخ می کردند اما امروزه پیرسینگ فقط مختص ناحیه گوش نیست بلکه بسیاری از مردان و زنان جهت استفاده از زیورآلات بیشتر نواحی گوناگون بدن را نظیر ناف ، زبان ، ابرو و بینی از روش پیرسینگ استفاده می کنند. پیرسینگ ناف یکی از پر طرفدارین پیرسینگ هاست که ما در این مقاله نکات بهداشتی را در مورد این پیرسینگ با شما در میان خواهیم گذاشت.
مراقبت های بعد از پیرسینگ
۱- از تماس دستهایتان با پیرسینگ ناف خودداری کنید
درست است که تماس دست های تمیز و شسته شده برای تمیز کردن موضع مشکلی ندارد اما سعی کنید از لمس کردن و چرخاندن پیرسینگ یا بازی کردن با آن خودداری کنید چون این کار سبب حساس شدن موضع میگردد.
۲- جواهر نصب شده در نافتان را جابه جا و خارج نکنید
جواهری که در ناحیه نصب شده باید ۶ تا ۱۲ ماه در موضع باقی بماند اگر زودتر از موعد به خارج کردن آن اقدام کنید ممکن است سبب بسته شدن سوراخ شود یا اینکه به پیرسینک مجدد نیاز باشد و یا در هنگام استفاده از دیگر جواهرات دچار درد و حساسیت شود.
۳- از پماد استفاده نکنید
پمادها روی موضع را میپوشانند و از تماس پیرسینگ با هوا جلوگیری میکنند.این پمادها سبب ایجاد رطوبت شده و محل را مستعد رشد باکتری ها میکنند حتی ممکن است حاوی مواد آنتی باکتریال باشد که موضع را خشک میکند و سبب عفونت میگردد.
- از تمیز کننده های قوی مثل هیدروژن پراکساید و الکل پرهیز کنید زیرا سبب ازبین بردن سلول های مفید (جهت بازسازی ناحیه ) می شود.
- از محصولات حاوی بنزآلکونیوم کلراید هم خودداری کنید چون سبب صدمه به روند بهبودی پیرسینگ خواهد شد.
- استفاده از لوسیون ها و کرم ها و ضدآفتاب ها حتی مرطوب کننده ها در ناحیه پیرسینگ ممنوع است چون سبب جمع شدن در ناحیه و ایجاد عفونت میگردد.