دکتر حمید قاسمی | پوست، مو و زیبایی

دکتر حمید قاسمی کلینیک تخصصی بوتاکس در اصفهان، تزریق ژل در اصفهان، مزوتراپی در اصفهان، میکرونیدلینگ در اصفهان، کاشت مو در اصفهان، میکرودرم در اصفهان

خانه درمان بیماری‌های پوستی | درمان لک و پیس و تیرگی دور چشم

درمان بیماری های پوستی | درمان لک و پیس و تیرگی دور چشم

کلینیک پوست، مو و زیبایی دکتر حمید قاسمی در اصفهان یکی از مجهزترین مراکز زیبایی و درمان بیماری‌های پوستی و رفع گودی و تیرگی دور چشم و درمان لک و کک مک و لک و پیس می باشد. در این صفحه شما را با تمامی خدمات این مرکز در زمینه درمانی و زیبایی آشنا میکنیم.

خدمات درمان بیماری‌های پوستی

درمان کک مک

درمان لک و کک مک

لک و کک مک یکی از انواع بیماری‌ پوستی است. درمان کک مک با لیزر یکی از روش های جدید و متداول است اما بیشتر پزشکان درمان قطعی برای آن سراغ ندارند. کک مک ها معمولا روی پوست صورت (گونه ها و پیشانی)، دست ها و اطراف شانه‌ها دیده می‌شوند. دکتر حمید قاسمی با داروهای پوستی توانسته‌اند تا ۷۰ درصد بیماری لک و کک مک را درمان کنند.

گودی زیر چشم

درمان گودی دور چشم

فشار خون بالا، جدا شدگی پرده شبکیه، دیابت، بیماری آب سیاه و مشکلات تیروئید مثل بیماری گریوز و پرکاری غده تیروئید همگی از علت گودی زیر چشم می باشند. در صورتی که هر یک از مشکلات و بیماری های فوق را داشته باشید، آنها بینایی شما را تحت تاثیر قرار می دهند.این عوامل باعث گودی زیر چشم می شوند و ما این بیماری را درمان میکنیم.

رفع لک و پیس

درمان لک و پیس

دکتر حمید قاسمی با ارزيابي دقيق وضعيت بيماري لک و پيس (ويتيليگو)، بهترين روش درمان آن را بر اساس شرايط بيمار تعيين می‌نمايند. دکتر قاسمی در زمينه درمان بيماري‌هاي پوست و بافت‌هاي نرم از طريق روش‌هاي غير جراحي، تخصص دارند. ايشان از فناوري‌هاي کرايوتراپي و ليزر کيو سوئيچ الکساندرايت براي درمان ضايعات رنگدانه‌اي پوست استفاده مي‌کند.

درمان تیرگی دور چشم

رفع تیرگی دور چشم

سیاهی و دایره‌های زیر چشم، یک وضعیت بسیار رایج هستند. هر فردی، از جمله کودکان و سالمندان میتوانند تحت تاثیر آن قرار گیرند. پوست دور چشم معمولا تیره‌تر میباشد. پوست زیر چشم بسیار نازک و حساس است. به دلیل مختلف این قسمت از پوست آسیب پذیرتر است. ما در کلینیک دکتر حمید قاسمی تیرگی اطراف چشم را درمان می‌کنیم.

درمان سیاهی اطراف چشم

علل اصلی کبودی و سیاهی دور چشم و روش‌های درمان

 

سیاهی و کبودی اطراف چشم یک بیماری بسیار رایج بدون محدودیت سنی می‌باشد. از کودکان گرفته تا کهنسالان شاهد این بیماری هستیم. از طرفی با پیشرفت علم پزشکی این بیماری به راحتی قابل درمان است. این بیماری در طی یک سری مراحل درمانی در کلینیک که در ادامه این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد کاملا درمان می‌شود. همچنین با مراقبت‌های بعد از درمان در منزل می‌توانید برای همیشه از شر این مشکل راحت شوید.

 

حساسیت پوست اطراف چشم

 

پوست زیر چشم بسیار نازک و حساس است و به دلیل مختلف این قسمت از پوست آسیب پذیرتر است.چشم بر زیبایی و جوان بودن تاثیر میگذارد. متاسفانه سیاهی زیر چشم باعث میشود که چند سالی بزرگتر به نظر برسید.به طور کلی تمامی درمان بیماری های پوستی دارای حساسیت بالایی می‌باشند. پوست صورت انسان به ویژه زیبایی چشم ها برای همه افراد بسیار مهم است.

 

علل اصلی سیاهی دور چشم

 

بی‌خوابی و کم خوابی قاتل زیبایی چشمان شماست. این علت اصلی تیرگی زیر چشم است.کمبود خواب باعث میشود که چشم به اندازه کافی استراحت نداشته باشد. و گردش خون را در پوست کاهش میدهد و باعث می‌شود که پوست اکسیژن و مواد مغذی لازم را به اندازه کافی دریافت نکند.در نتیجه چین و چروک و سیاهی زیر چشم شکل میگیرد.

 

درمان بیماری‌های پوستی

 

نقش پوست در سلامت انسان بسیار اهمیت دارد.بسیاری از بیماری پوستی در صورتی که تحت درمان قرار نگیرند حتی باعث مرگ میشوند. جدا از اهمیت توجه به بیماری های پوستی برای داشتن پوستی سالم اهمیت مراقب از زیبایی و طراوت پوست نیز مهم است.

بیماری‌های پوستی می‌توانند بسیار خطرناک باشند، این بیماری‌ها حالت مسری یا غیر مسری دارند. به همین دلیل باید افراد به طور مرتب تحت مشاوره و کنترل متخصص برای بررسی وضعیت پوست خود قرار داشته باشند. بویژه اگر سابقه بیماری پوستی در خود یا اطرافیان واعضای خانواده خود را دارند.

سرطان‌های پوستی را بشناسید

سرطان های شایع ملانوما و کارسینوم از جمله مرگبارترین بیماری‌های پوستی هستند. این بیماریها می‌توانند در صورت تاخیر در شناسایی و درمان بیماری با سرایت به سایر قسمت‌های بدن موجب مرگ بیمار شوند.

عوامل دخیل در بروز آکنه و جوش صورت

انواع آکنه و جوش صورت به دلایل مختلفی از جمله مشکلات هورمونی، رژیم نامناسب غذایی، قرارگیری در مکان‌های آلوده، استرس و مشکلاتی از این دست به وجود می‌آید. آکنه‌ها معمولاً پس از دوران بلوغ به وجود می‌آیند. اما می‌توانند حالت مزمن نیز داشته باشند و تا سال‌ها فرد را درگیر کنند. آکنه علاوه بر درد می‌تواند بر اعتماد به نفس فرد تاثیر بگذارد به همین دلیل رسیدگی و درمان فوری آن ضروری است.

اگزمای پوستی، بیماری شایع در نوزادان

این بیماری منشا بیرونی دارد و در زمره بیماری های آلرژیکی قرار میگیرد. اگزما می‌تواند بسیار شدید باشد و فرد به مراقبت‌های درمانی دائمی نیازداشته باشد. این بیماری در نوزادان بسیار شایع است و معمولاً به خاطر البسه، حسایت‌های پوستی و خوردن برخی مواد غذایی آلرژی زا ایجاد می‌شود.

پسوریازیس سیستم ایمنی بدن را درگیر می کند

پسوریازیس در دسته بیماری‌های خود ایمنی است که در آن سیستم ایمنی بدن به سلول‌های پوستی حمله می‌کند. این بیماری سبب ایجاد لکه‌های پوستی قرمز و دردناک بر سطح پوست می‌شود. پسوریازیس می‌تواند بر چهره و بدن فرد اثر منفی بگذارد و ارتباط آن با برخی بیماری‌های مزمن اعضای بدن تایید شده است.

قارچ‌های پوستی با دارو بهبود می یابند

قارچ‌های پوستی می‌توانند به دلیل در معرض قرار گرفتن پوست با مواد آلوده و یا دارای قارچ ایجاد شوند. برخی از بیماری‌های پوستی حالت واگیر دارند. خوشبختانه بسیاری از بیماری‌های پوستی با استفاده از دارو، انجام آزمایش و مراقبت‌های درمانی بهبود پیدا می‌کنند.

تبدیل آبله مرغان به زونا

بیماری آبله مرغان نیز منشاء ویروسی دارد. جوش‌های آب دار بر روی بدن ایجاد و فرد دچار تب و احساس خارش شدید می‌شود. این بیماری پس ازگذشت یک الی دو هفته در صورت انجام دقیق مراقبت‌های درمانی بهبود پیدا می‌کند. در کودکان معمولاً این بیماری شدید نیست، اما در سالمندان و افراد بزرگسال می‌تواند با تحت تاثیر قراردادن سیستم عصبی بدن آن‌ها به یک بیماری جدی و خطرناک به نام زونا تبدیل شود.

بیماری‌های پوستی قابل درمان

بسیاری از بیماری‌های پوستی قابل درمان هستند و نیاز به مراقبت دارند. درمان بیماری‌های پوستی یکی از تخصصی‌ترین وظایف ما در کلینیک دکتر حمید قاسمی می باشد.

  1. سرطان شایع ملاتوما
  2. آکنه و جوش
  3. تبخال
  4. زونا
  5. آبله مرغان
  6. زگیل
  7. اگزمای پوستی
  8. پسوریازیس
  9. قارچ های پوستی
  10. کک مک
  11.  لک و پیس
  12. درماتیت سبورئیک و ملانوم
  13. لوپوس
  14. کارینکل و سلولیت
  15. کاندیدیازیس
  16. عفونت های قارچی
  17. زرد زخم
  18. ویتیلیگو
  19. جوش سر سیاه
  20. جوش چرکی